Öppning dröjer tyvärr

Vi har förstått att många av Södermalms invånare fick upp förhoppningar om en snar öppning av minigolfbanan vid Varvsbranten i och med artikeln i lokalpressen i maj. Dessvärre är det inte så enkelt att bara öppna, vi fick till ett avtal med staden i början av maj men har sedan behövt invänta stadens arbete med avlopp innan vi kunde få tillträde till området.

Detta arbete slutfördes för några veckor sedan. När vi kunde tillträda området hade det stått onyttjat i ett par år och har därför mer eller mindre växt igen. Därför behöver vi till att börja med röja upp området, därefter tittar vi på att försöka få till en tillfällig lösning och öppning i början av augusti månad. I höst kommer vi att bygga kiosk/klubbhus och ser fram emot att öppna med full kraft i april 2022. 

Vi ber om ursäkt att det dröjer längre än vad folk har förväntat sig men vi är en ideell förening som jobbar med små medel och därför behöver det här ta lite tid till.

Bästa Hälsningar

Styrelsen i Ersta MGK

Advertisement

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Comments are closed.